dijous, 11 de març del 2010

TDT o JoDT

Des de fa força temps que el bombardeig és constant. Que si ja s'acosta, que si ja és aquí, que d'aquí poc ja no existirà... Sembla ben be una profecia de Nostradamus. I de fet hi ha prou coses en comú.
Tots hem estat testimonis de la llarga campanya que els diferents governs han dut a terme recordant-nos totes aquelles accions que per part nostra havíem de fer. Que si canviar i reorientar les antenes dels terrats, que si comprar un descodificador extern o be un televisor que ja el porti incorporat, que si això, que si allò... I per part seva? Que hi han d'aportar en aquest canvi? Doncs pel que se sobreentén (les campanyes mai han parlat de les seves obligacions...) ells s'haurien de responsabilitzar de que la nova plataforma digital, si més no, funcioni. Ara ja el compte enrere és una realitat, i jo no se vosaltres, però almenys a casa meva mirar la tele s'ha convertit en tota una loteria. Mai saps amb quins canals tindràs la fortuna de passar aquella estona. Si plou, no es veu. Si venta, tampoc. I si neva (per sort ja ho hem pogut comprovar) tres quarts del mateix. Parlant en plata, tot plegat funciona com el cul: peta força sovint i el tema comença a fer pudor!
Però per xulos ells, i malgrat l'evident necessitat, ells optaran per una total apagada analògica per a deixar pas, en exclusiva, a la televisió digital. I per tant, deixant un bunyol enorme perque ens el mengem com més ens agradi. I com era d'esperar, hi ha hagut moltes queixes i preguntes. Les seves respostes (altrament evasives) es resumeixen en que aquells usuaris que tinguin problemes per veure els diferents canals, hauran de reorientar les seves antenes. Com si reorientant les antenes aconseguissim anul·lar el fred, la pluja, el vent i la neu...
Una vegada més ens la foten doblegada... Amb tots aquests abusos, d'aquí poc ja no tocaran vores...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina competició esportiva s'hauria de fer a Barcelona el 2022