diumenge, 7 de febrer del 2010

La gent que enganya al semàfors

De temes de conducció en podríem fer llibres, només explicant situacions durant un viatge de La Seu d'Urgell a Barcelona per exemple.

Hi ha una cosa que toca la pera quan estàs com a conductor a les boniques fileres de vehicles en un semàfor esperant que es posi verd. Si ets el primer de la fila no treguis els ulls del semàfor perquè ets responsable de tots els que et vénen al darrera, però així com no t'has d'empanar si ets el primer, tampoc has de sortir abans d'hora fent una falsa sortida. No parlo de quan el semàfor ja comença a canviar de color i les motos surten jugant-se el tipus, no, jo vull dir quan no hi ha cap pampalluga de canvi de color ni res i el primer fa un moviment com d'iniciar la marxa i no està verd. Tots els vehicles de darrera inconscientment fan la intenció de posar primera marxa o de fins i tot iniciar el desplaçament, que al cap de pocs segons, veus que no ha servit per res.

 Fins que tothom se n'adona estem perdent el temps, i a sobre quan es posa verd de veritat estem un altre cop despistats. En fi ineficaç total. Estigueu-vos quiets i no toqueu els collons fent sortides falses als semàfors empanats!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Quina competició esportiva s'hauria de fer a Barcelona el 2022