diumenge, 14 de febrer del 2010

El canvi als supermercats

Ara hi ha una nova moda als supermercats.
A l'hora de pagar, un es treu la cartera/bitlletera per extreure'n els bitllets. Com que en breus instants et tornaran el canvi, no guardes la cartera/bitlletera. I vet aquí la moda. La caixera et dona el tiquet, els bitllets i les monedes, ben apiladetes a una sola mà.
La situació que es genera és que amb una sola mà, he de separar el tiquet de compra (que generalment va a la bossa de la compra), les monedes (que generalment van a la butxaca o al moneder) i els bitllets (que van a la cartera/bitlletera esmentada abans). Ni el Tamariz té tan domini dels dits en una sola mà.
No oblidem no obstant, que vivim en societat, i que tot sovint, estem en una cua amb gent darrera, esperant el seu torn de pagar, així que els malabarismes de separació tiquet-moneda-bitllet s'ha de fer amb gràcia (no féssim el ridícul) i amb fluidessa (la gent no te perquè esperar a que jo guardi les coses).
No hi ha cap caixera que vagi ha comprar i es trobi amb aquesta situació?
Qui els hi ha ensenyat la bestiesa de donar tot el canvi junt a una mà?
El seu sentit comú, es comú a qui?

2 comentaris:

  1. Ohhohhoho!
    Que gran que és aquest blog!!!
    Jo encara diria més!
    Tot el canvi en una mateixa mà i amb l'ordre de la pila començant per baix: tiquet, bitllets i monedes. Amb la qual cosa les monedes llisquen sobre els bitllets i el tiquet augmentant la complexitat de la coreografia que s'ha de ballar!!!
    Berni

    ResponElimina

Quina competició esportiva s'hauria de fer a Barcelona el 2022